/FOTO/ Atac asupra sediului „MGB” de la Tiraspol. S-a tras din aruncătoare de grenade

Sediul așa-numitului Serviciu de securitate de la Tiraspol (MGB) a fost atacat cu lansatoare de grenade. Atacul s-a produs în jurul orei 17.00. Victime nu au fost înregistrate.

Autoritățile separatiste au informat că atacul s-ar fi făcut cu aruncătoare de grenade. La scurt timp, staff-ul Serviciului de Informații și Securitate (SIS) de la Chișinău s-a întrunit în ședință de urgență.

Potrivit Biroului politici de reintegrare, obiectivul ține de crearea pretextelor pentru tensionarea situației de securitate în regiunea transnistreană.

„Biroul politici de reintegrare își exprimă îngrijorarea în legătură cu incidentul care s-a produs astăzi în orașul Tiraspol. Potrivit informației disponibile, persoane neidentificate au efectuat împușcături din aruncător de grenade asupra sediului așa-numitei structuri de securitate din regiune. Conform datelor preliminare nu există victime sau persoane rănite. Obiectivul urmărit de incidentul de astăzi ține de crearea pretextelor pentru tensionarea situației de securitate în regiunea transnistreană, ne-controlată de autoritățile constituționale. În acest context, Biroul politici de reintegrare cheamă la păstrarea calmului și împreună cu instituțiile naționale competente monitorizează evoluțiile cazului menționat”, se arată într-o notă informativă.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

One thought on “/FOTO/ Atac asupra sediului „MGB” de la Tiraspol. S-a tras din aruncătoare de grenade

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *