/FOTO/ Concubini din Sîngerei – reținuți în flagrant pentru trafic de droguri. Au fost ridicate peste 1,5 kg de droguri

Doi concubini din Sîngerei au fost reținuți în mun. Chișinău pentru trafic de droguri în cantități deosebit de mari. Cei doi, cu vârstele de 25 și 26 de ani au fost prinși în flagrant în timp ce distribuiau drogurile în Chișinău

Potrivit poliției, grupul infracțional din care făceau parte trafichează în principal droguri de tip Alfa PVP (cristale albe sau roz, denumite „sare”, care pot provoca paranoia sau halucinații ce pot duce și la automutilarea consumatorului). Astfel, la reținerea lor în flagrant, oamenii legii au ridicat de la tânără 240 plicuri cu droguri de tip PVP, o cartelă bancară și o cartelă telefonică; iar de la tânăr au fost ridicate două telefoane. 

Ulterior, la percheziționarea domiciliului concubinilor din Sîngerei, au fost depistate alte cantități de același tip de droguri, care totalizate cifrează 1,5 kilograme. De asemenea, au fost ridicate și 30 grame de marijuana, cântar la scară mică, plicuri autosigilante pentru depozitarea drogurilor. Drogurile urmează să fie supuse nimicirii, după pronunțarea hotărârii judecătorești, iar restul probelor vor fi cercetate pentru tragerea la răspundere a altor membri ai grupului infracțional.

În continuare, procurorii PCCOCS și ofițerii antidrog efectuează acțiunile de urmărire penală, rezultatele cărora vor permite luarea unei decizii în privința solicitării arestului preventiv, timp în care bănuiții se prevalează de prezumpția nevinovăției, potrivit legii.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.