/FOTO/ Copiii din tabăra de la Sadovoe au fost instruiți de salvatori privind bazele securității vieții | TELEVIZIUNEA NORDULUI

/FOTO/ Copiii din tabăra de la Sadovoe au fost instruiți de salvatori privind bazele securității vieții

Copiii din tabăra de la Sadovoe au fost instruiți de salvatori privind bazele securității vieții

Peste 100 de copii, dar și angajați ai unei tabere din satul Sadovoe, municipiul Bălți, au fost instruiți de salvatori privind bazele securității vieții.

Salvatorii au informat copiii despre regulile de securitate și comportamentul corect în caz de incendiu. Totodată, le-au prezentat acțiuni interactive cu improvizarea stingerii incendiilor prin refularea apei din furtun, paramedicii SMURD au demonstrat metodele principale de acordare primului ajutor în caz de înec.

Copii au făcut cunoștință cu echipamentul din dotarea pompierilor, care se utilizează la misiuni reale. Specialiștii IGSU au mai acordat o atenție deosebită a regulilor principale de comportament în preajma bazinelor acvatice pentru prevenire cazurilor de înec. Salvatorii au atenționat minorii să fie foarte prudenți în preajma bazinelor acvatice în perioada estivală.

Activitățile organizate de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență au drept scop promovarea siguranței și prevenirea riscurilor în rândul minorilor.

Foto: dse.md

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *