/FOTO/ Grav accident în nordul țării. Trei mașini avariate, iar șoferii – la spital

Grav accident cu implicarea a trei mașini în nordul țării. Potrivit poliției, un tânăr de 28 de ani din raionul Briceni, la volanul unui Audi, a tamponat două automobile.

Totul s-a întâmplat ieri, la ieșirea din localitatea Caracușenii Vechi. Potrivit datelor preliminare, tânărul de 28 de ani, din motive necunoscute, a ieșit pe contrasens și s-a tamponat de într-un microbuz de marca Mercedes- Benz Sprinter condus de un tânăr de 32 de ani, locuitor al raionului Briceni. În rezultatul tamponării șoferul microbuzului a derapat în canalul de scurgere a apelor pluviale.

Ulterior, automobilul de marca Audi, continuând deplasarea pe banda de sens opus s-a tamponat frontal într-un alt microbuz de marca Mercedes care era condus de un bărbat de 67 de ani locuitor al raionului Briceni. După ciocnire, ambele mijloace de transport au fost proiectate în canalul de scurgere a apelor pluviale.

În urma accidentului rutier conducătorul automobilului de marca Audi de 28 de ani și șoferul microbuzului Mercedes, de 67 de ani au avut nevoie de îngrijiri medicale fiind transportați la spitalul raional Briceni.

Supuși testării alcoolscopice, s-a stabilit că bărbații nu erau în stare de ebrietate.

Alte circumstanțe ale producerii accidentului rutier se stabilesc.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.