/FOTO/ În satul Sofia, Drochia a fost inaugurat un nou teren de minifotbal

Condiții mai bune pentru elevii din satul Sofia, raionul Drochia. În incinta gimnaziului din localitate s-a deschis un teren de minifotbal.
Instalarea terenului a avut loc datorită apelului de proiect ce a fost depus la GAL ,, Valea Cuboltei” de către colectivul gimnaziului şi Administraţia Publică Locală prin intermediul Asociatia Bastinasilor Din Sofia. Pe lângă suma de 700 de mii de lei, obținută din proiect, Consiliul Raional Drochia a contribuit cu 55 de mii de lei. Pe lângă asta, pentru amenajare au donat mai mulți agenți economici și oameni din localitate.
La ceremonia de inaugurare a terenului de minifotbal au fost prezenți Alexei Vasilean și Ion Dascal, respectiv, președintele și vicepreședintele raionului Drochia.
În semn de sinceră apreciere pentru implicarea activă în dezvoltarea comunitară și contribuție la implementarea proiectului „Construcția terenului de minifotbal pe teritoriul IP Gimnaziul „Viorel Cantemir”, Primarul satului Sofia, Veaceslav Magaleas, Directorul IP Gimnaziul „Viorel Cantemir”, Aurelia Mocan, Asociația Băștinașilor din satul Sofia, au fost decernați cu diplome de onoare din partea președintelui raionului Drochia Alexei Vasilean, care a mai adus în dar copiilor mingi de fotbal.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.