/FOTO/ Școală periculoasă pentru copii. Tavanul unei instituții de învățământ din Bălți s-a prăbușit | TELEVIZIUNEA NORDULUI

/FOTO/ Școală periculoasă pentru copii. Tavanul unei instituții de învățământ din Bălți s-a prăbușit

/FOTO/ Școală periculoasă pentru copii. Tavanul unei instituții de învățământ din Bălți s-a prăbușit

Incident grav la o școală din Bălți. Tavanul dintr-o sală de clasă s-a prăbușit. Bucăți de beton s-au împrăștiat peste tot.  Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Părinții sunt indignați de iresponsabilitatea autorităților locale. Ei spun că nu este pentru prima dată când se întâmplă una ca asta, doar că nimeni nu a întreprins nimic.

Totul s-a întâmplat în acest week-end, când elevii și profesorii nu se aflau în clădire. Din imagini se vede că o bucată din tavan s-a prăbușit peste masa profesorului într-o sală de clasă. Părinții spun că au cerut de nenumărate ori ca școala să fie reparată pentru că îi pune în pericol pe elevi, dar fără nici un rezultat.

O situație similară a fost înregistrată și în luna august când tavanul a căzut în holul instituției de învățământ.

Directorul școlii spune că a evacuat elevii de la etajul trei al cădirii și că le va interzice acestora să se afle acolo atât pe hol cât și în sălile de clasă.

Responsabili  promit că vor rezolva problema, nu spun însă când se va întâmpla acest lucru și de ce nu au făcut asta anterior, atunci când au fost sesizați de părinți.

În liceul Ștefan cel Mare din Bălți își fac studiile peste 600 de copii.

Mai multe despre incident aflați din buletinele de știri de la  TV Nord.

1
1

1 thought on “/FOTO/ Școală periculoasă pentru copii. Tavanul unei instituții de învățământ din Bălți s-a prăbușit

  1. Pingback: Reper.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *