/FOTO/ Se votează activ la Bălți. Cetățenii RM cu pașapoarte ucrainești aleg președintele Ucrainei | TELEVIZIUNEA NORDULUI

/FOTO/ Se votează activ la Bălți. Cetățenii RM cu pașapoarte ucrainești aleg președintele Ucrainei

Cetățenii din RM, care dețin pașapoarte ucrainene, votează activ duminică, 31 martie, în cadrul alegerilor prezidențiale din Ucraina, la secția de votare deschisă la Consulatul Ucrainei din Bălți. Până în jurul orei 12-00 au votat peste 200 de alegători din cei 13,5 mii incluși în listele electorale.

Participarea la vot este activă la Bălți chiar din orele dimineții. Cei care vin aici să voteze sunt din regiunea de nord a țării, dar și din Transnistria. În anumite intervale, în prima jumătate a zilei, s-au format cozi la secția de votare.

Șefa secției de votare din Bălți, Natalia Plutar, a comunicat pentru TV Nord că, în linii generale, fluxul votanților se menține la același nivel ca și în scrutinele anterioare. În total, așteptăm ca la urne să se prezinte 13,5 mii de alegători, a spus Plutar.

Alegătorii au spus, fiind intervievați de TV Nord, că au votat pentru o viață mai bună, pentru pace și pentru ca Ucraina să aibă relații bune cu toate țările.

Pe teritoriul RM funcționează două secții de votare: una la Bălți și alta la Chișinău.

Astăzi, la urnele de vot sunt așteptați circa 35 mil. de ucraineni. În cursa pentru fotoliul prezidențial sunt înscriși 39 de candidați, un număr record înregistrat în Ucraina după declararea independenței.

Foto: tvn.md
Foto: tvn.md
Foto: tvn.md
Foto: tvn.md
Foto: tvn.md
Foto: tvn.md

1 комментариев для “/FOTO/ Se votează activ la Bălți. Cetățenii RM cu pașapoarte ucrainești aleg președintele Ucrainei

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *