/FOTO/ Trei persoane au ajuns la spital, iar una și-a pierdut viața în urma accidentelor rutiere produse în nordul țării | TELEVIZIUNEA NORDULUI

/FOTO/ Trei persoane au ajuns la spital, iar una și-a pierdut viața în urma accidentelor rutiere produse în nordul țării

/FOTO/ Trei persoane au ajuns la spital, iar una și-a pierdut viața în urma accidentelor rutiere produse în nordul țării

O persoană a decedat și alte trei au ajuns la spital în urma accidentelor care s-au înregistrat în regiunea de nord a țării în ultimele 24 de ore.

Un bărbat, în vârstă de 47 ani, originar din satul Târnova, raionul Edineț, a decedat după ce automobilul pe care-l conducea s-a izbit într-un copac.

Potrivit poliției, accidentul s-a produs în după amiaza zilei de miercuri. Acesta a pierdut controlul volanului și a derapat de pe carosabil. Victima era singură în vehicul.

Cazul este cercetat de Inspectoratul de Politie Edineț.

Totodată, trei persoane au suferit diferite traumatisme după ce au fost tamponate în timp ce traversau strada. Acestea au fost transportate la spital, iar acum starea lor este stabilă.

Agenții de patrulare avertizează conducătorii auto, dar și pietonii, să fie precauți în trafic. Din cauza condițiilor meteo, pe străzi și trotuare s-a format polei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *