/FOTO/ Un tânăr de 22 de ani și-a pierdut viața într-un accident de mașină | TELEVIZIUNEA NORDULUI

/FOTO/ Un tânăr de 22 de ani și-a pierdut viața într-un accident de mașină

/FOTO/ Un tânăr de 22 de ani și-a pierdut viața într-un accident de mașină

Un grav accident rutier s-a produs în noaptea de luni spre marți, în apropierea satului Izvoare, raionul Florești. Un tânăr de 22 de ani a decedat, iar șoferul și alți doi pasageri în vârstă de 19 și 23 de ani, au ajuns la spital cu mai multe traumatisme.

Cei patru se deplasau cu un automobil „Volkswagen”. La volanul mașinii se afla un tânăr de 24 de ani. Potrivit poliției, acesta se deplasa cu viteză excesivă. În consecință, șoferul a pierdut controlul volanului, iar automobilul a derapat de pe carosabil și s-a izbit violent într-un pilon electric. În urma impactului, victima de 22 de ani, care se afla pe bancheta din dreapta, s-a stins pe loc.

Diana Fomin, ofițer de presă, IP Florești: „Cauza preliminară a accidentului ar fi neadaptarea vitezei de deplasare la condițiile și situația rutieră. Pe acest caz a fost inițiat un dosar penal, în temeiul articolului 264, care prevede de la 3 la șapte ani privațiune de libertate”

Zilnic, circa 500 de șoferi sunt depistați de ofițerii de patrulare conducând cu viteză excesivă. Pe parcursul anului curent, din această cauză s-au produs peste 600 de accidente rutiere, în urma cărora peste 100 de persoane și-au pierdut viața, iar alții mai bine de 700 s-a ales cu traumatisme.

Un grav accident rutier s-a produs în noaptea de luni spre marți, în apropierea satului Izvoare, raionul Florești. Un tânăr de 22 de ani a decedat, iar șoferul și alți doi pasageri în vârstă de 19 și 23 de ani, au ajuns la spital cu mai multe traumatisme. Cei patru se deplasau cu un automobil „Volkswagen”. La volanul mașinii se afla un tânăr de 24 de ani. Potrivit poliției, acesta se deplasa cu viteză excesivă. În consecință, șoferul a pierdut controlul volanului, iar automobilul a derapat de pe carosabil și s-a izbit violent într-un pilon electric. În urma impactului, victima de 22 de ani, care se afla pe bancheta din dreapta, s-a stins pe loc. Diana Fomin, ofițer de presă, IP Florești: „Cauza preliminară a accidentului ar fi neadaptarea vitezei de deplasare la condițiile și situația rutieră. Pe acest caz a fost inițiat un dosar penal, în temeiul articolului 264, care prevede de la 3 la șapte ani privațiune de libertate” Zilnic, circa 500 de șoferi sunt depistați de ofițerii de patrulare conducând cu viteză excesivă. Pe parcursul anului curent, din această cauză s-au produs peste 600 de accidente rutiere, în urma cărora peste 100 de persoane și-au pierdut viața, iar alții mai bine de 700 s-a ales cu traumatisme.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *