/FOTO/ Un tânăr din Sîngerei a împușcat în mai mulți polițiști, în timpul reținerii. A furat arma de la proprietarul unei stâne

Un tânăr a împușcat în mai mulți polițiști, în timpul reținerii. Totul s-a întâmplat ieri seara în jurul orei 21:00, în satul Copăceni, Sîngerei.

Potrivit poliției, tânărul de 22 de ani a furat 200 de lei din automobilul unei persoane, însă a fost observat de proprietar, care a anunțat oamenii legii. La scurt timp, acesta a fost găsit într-o fâșie fosrestieră. în timpul reținerii, tânărul a scos o armă și a deschis focul în direcția polițiștilor.

Fiind supus testării alcoolscopice s-a stabilit o concentrație de 0,71 mg/l vapori de alcool în aerul expirat.

Polițiștii din Sîngerei atacați cu arma de un tânăr în timpul reținerii.

Pe cazul dat a fost pornită o cauză penală conform art.349 al.2 din Codul penal „Violența săvârșită asupra unei persoane cu funcție de răspundere”. Suspectul a fost reținut pentru 72 de ore.

Acesta nu este la prima abatere de la lege, fiind eliberat din detenție în luna iunie 2021. În timpul investigațiilor polițiștii au stabilit că tânărul ar fi sustras arma de la proprietarul unei stâne de oi din localitatea Mîndrești, raionul Telenești, unde activa în calitate de cioban.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *