/FOTO/ VIDEO/ Ploaia de aseară a făcut ravagii în nordul țării | TELEVIZIUNEA NORDULUI

/FOTO/ VIDEO/ Ploaia de aseară a făcut ravagii în nordul țării

/FOTO/ VIDEO/ Ploaia de aseară a făcut ravagii în nordul țării

Precipitațiile abundente de aseară au făcut ravagii în mai multe localități din nordul țării. În Bălți mai multe străzi au fost inundate, iar în satul Văratic din raionul Râșcani, a bătut grindina. 

Internauții au postat mai multe video-uri pe rețelele de socializare în care se vede că străzile sunt inundate. La intersecția străzilor Mihai Eminescu și Mihai Viteazu, o mașină cu patru persoane, printre care și doi minori, a rămas blocată. La fața locului a intervenit un echipaj de salvatori, care a evacuat minorii pe geamul automobilului.

Pe strada 1 mai din sectorul privat al orașului, la fel a fost nevoie de intervenția salvatorilor. Aceștia au lucrat toată noaptea la pomparea apei din gospodării și beciuri.

Iar în satul Văratic din raionul Râșcani, a bătut grindina. Drumurile au fost spălate, iar grădinile și ogrăzile gospodarilor au fost inundate de apă. Mai multe, în satul Zăicani din același raion o furtună puternică a doborât mai mulți piloni de electricitate. Oamenii din localitatea au rămas fără curent.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *