Ion Chicu vine la șefia finanțelor | TELEVIZIUNEA NORDULUI

Ion Chicu vine la șefia finanțelor

Ion Chicu vine la șefia finanțelor

Ion Chicu este candidatul propus în funcţia de ministru al Finanţelor. Anunţul a fost făcut de către premierul Pavel Filip, în cadrul briefing-ului de presă de marți al PDM. Prim-ministrul va propune candidatura lui Ion Chicu spre aprobare președintelui Igor Dodon.

„Candidatul propus pentru funcția de ministru de finanțe este Ion Chicu. Am prezentat această candidatură colegilor de la partid și a fost susținută unanim. Urmează chiar astăzi să fac demersurile necesare către președintele țării”, a anunțat Pavel Filip, prim-ministrul Republicii Moldova.

Ion Chicu are 46 de ani. Este secretar general de stat al Ministerului de Finanțe de la începutul anului 2018, anterior deținând și funcția de viceministru al Finanțelor, dar și de consilier al premierului.

Premierul Filip i-a mulţumit fostului ministru al Finanţelor, Octavian Armaşu, pentru munca depusă la Minister. Săptămâna trecută, Parlamentul l-a numit pe Octavian Armașu în funcția de guvernator al BNM, la propunerea spicherului Andrian Candu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *