Jizdan despre activitățile politice în campania electorală: cei care vor încălca legea vor fi atrași la răspundere | TELEVIZIUNEA NORDULUI

Jizdan despre activitățile politice în campania electorală: cei care vor încălca legea vor fi atrași la răspundere

Jizdan despre activitățile politice în campania electorală: cei care vor încălca legea vor fi atrași la răspundere

Cei care vor încerca să încalce legea vor fi atrași la răspundere, a declarat ministrul Afacerilor Interne, Alexandru Jizdan.

Afirmația a fost făcută de ministrul de Interne într-un interviu pentru TVN, fiind întrebat dacă poliția este pregătită să monitorizeze și să facă față evenimentelor politice din țară în contextul în care anul 2018 este unul preelectoral.

„Poliția a fost, este și va fi pregătită pentru a gestiona toate situațiile din Republica Moldova, inclusiv și situațiile de criză. Polițiștii nu sunt cu viziuni politice. Acești oameni își cunosc atribuțiile de serviciu. Cei care vor încerca să încalce legea vor fi atrași la răspundere”, a declarat Alexandru Jizdan.

În interviu, ministrul a mai vorbit despre problemele și reformele din Poliție, lupta cu criminalitatea și despre schimbările ce vor avea loc în structurile MAI.

Interviul cu ministrul Alexandru Jizdan va fi pus pe post la TV Nord luni, 8 octombrie, în buletinele de știri de la ora 14:00 (rom.); 16:00 (rus.); 18:00 (rom.) și 20:00 (rus.).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *