Joe Biden nu neagă o viitoare candidatură la prezidențiale în 2024: „Respect faptul că oamenii spun: «Ești bătrân»”

Preşedintele american Joe Biden, 79 de ani, a declarat duminică, 18 septembrie, pentru CBS, că „este mult prea devreme” să spună în mod cert dacă va candida în 2024 pentru un nou mandat de președinte, transmite libertatea.ro. 

„Uite, intenția mea este că voi candida din nou. Dar este doar o intenție. Este o decizie fermă să candidez din nou? Asta rămâne de văzut”, a spus Biden pentru postul american de televiziune CBS. Întrebat ce părere are despre faptul că unii consideră că la vârsta lui nu este potrivit pentru funcția de președinte, Biden le-a spus criticilor săi: „Uitați-vă la mine. Și sincer, față de Dumnezeu, asta e tot ce cred”. „Respect faptul că oamenii spun: «Ești bătrân». Dar cred că are legătură cu cât de multă energie ai și dacă munca pe care o faci este sau nu în concordanță cu ceea ce ar putea face orice persoană de orice vârstă”, a adăugat Biden, precizând că este concentrat la ceea ce are de făcut.

Joe Biden, cel mai în vârstă preşedinte ales vreodată în SUA, va împlini 80 de ani pe 20 noiembrie. Dacă va candida și va câștiga alegerile prezidențiale din 2024, el va avea 82 de ani la început de mandat şi 86 de ani la final.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.