Luptătorul moldvean Ion Cuţelaba a fost învins de brazilianul Johnny Walker, în UFC

Luptătorul moldvean Ion Cuţelaba a suferit a doua înfrângere consecutivă în UFC, cea mai mare promoţie de arte marţiale mixte. În cadrul unei gale de la Las Vegas, Cuţelaba a fost învins de brazilianul Johnny Walker, transmite DigiSport.ro. 

Ion Cuţelaba a rezistat doar o rundă în cușcă cu luptătorul brazilian specializat în jiu-jitsu brazilian. Walker care este și partenerul de sparring al irlandezului Conor McGregor l-a învins pe Cuțelabă în doar 04:37 minute.

Cuțelabă a încercat să ducă lupta în picioare, însă Walker l-a dus la sol pe luptătorul din Republica Moldova și a apelat la o tehnică de submission, o ștrangulare din spate. Cuțelabă a încercat să rupă priza brazilianului, însă fără succes.

Astfel, Hulk din Moldova, așa cum este supranumit Ion Cuțelabă, a fost nevoit să abandoneze.

Imediat după ce Cuțelabă a făcut semn că renunță, Johnny Walker l-a eliberat pe luptătorul de peste Prut și l-a sărutat părintește pe frunte.

Apoi, brazilianul a sărbătorit victoria printr-un dans inedit.

Imediat după victoria obținută în fața lui Ion Cuțelabă, Johnny Walker și anturajul său din care a făcut parte și John Kavanagh, antrenorul lui Conor McGregor, au fost dați afară din arena în care a avut loc UFC 279.

Kavanagh a anunțat pe rețelele sociale că Walker a fost dat afară desculț, însă motivul este în continuare necunoscut.

„Nu ne-au dat bilete și nu ne-au permis să rămânem să urmărim din spate. Ne-au dat afară prin spate. Johnny Walker nici măcar nu era încălțat. Suntem înapoi la hotel. Johnny este în continuare desculț. Nu am avut șansa să ne schimbăm”, a transmis John Kavanagh pe Twitter.

Întrebat despre acest aspect, Dana White, președintele UFC, a mărturisit că nu știa că Walker a fost dat afară din arenă desculț, însă a încercat să găsească o explicație.

„Cred că de când a fost pandemia COVID, s-a adoptat această regulă prin care luptătorii sunt evacuați imediat după ce ies din ring. Nu știu ce s-a întâmplat. Nu îl scoatem afară în stradă desculț pe Johnny Walker, asta este sigur”, a declarat la conferința de presă Dana White.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.