Mai multe plante de cânepă, depistate în 5 gospodării din raionul Orhei

Polițiștii din Orhei anunță că doar într-o lună au reținut cinci persoane din raion, care cresc și îngrijesc plante de cânepă. Acțiunile au fost întreprinse în urma informației parvenite în adresa polițiștilor de investigație.

,,În urma perchezițiilor efectuate, în satele Susleni, Chiperceni, Biești cât și în municipiul Orhei, au fost depistate mai multe plante de cânepă bine îngrijite ce creșteau în grădină, plante uscate asemănătoare celei de cânepă, un pachețel confecționat din hârtie ce conținea semințe asemănătoare celor de marijuana și unul din plastic cu masă vegetală uscată de culoare verde asemănător marijuanei.” 

Polițiștii au mai ridicat și un obiect, fabricat artizanal, predestinat consumului de droguri prin inhalare.

Ulterior, plantele și obiectele au fost ridicate și transmise pentru efectuarea expertizei, iar ulterior vor fi nimicite.


În perioada 8 iunie – 31 august, pe întreg teritoriul țării, Poliția desfășoară măsuri care au drept scop combaterea consumului și traficului ilicit de droguri, în special al celor de origine vegetală, depistarea și nimicirea plantelor cu conținut narcotic, dar și persoanelor care se ocupă de cultivarea acestora.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *