Mai mulți ambasadori acreditați în Moldova, convocați de Maia Sandu la Președinție. Motivul întrevederii

Provocările economice și de securitate, cu care se confruntă Republica Moldova și întreaga regiune ca urmare a agresiunii ruse față de Ucraina a fost tema discuțiilor de astăzi, 26 septembrie a președintei țării, Maia Sandu, cu mai mulți ambasadori acreditați în țara noastră.

Președinta Maia Sandu a mulțumit țărilor partenere pentru susținerea financiară și umanitară de care Moldova a beneficiat odată cu începerea războiului și care ne-a ajutat să gestionăm criza refugiaților din țara vecină.

Șefa statului a menționat importanța suportului politic al țărilor europene, dar și efortul personal făcut de ambasadorii acreditați la noi pentru ca Republica Moldova să obțină statutul de țară candidată la aderare.

Maia Sandu a subliniat că integrarea europeană este scopul spre care sunt îndreptate acum toate eforturile autorităților de la Chișinău și că se lucrează la realizarea reformelor în domeniile evidențiate în opinia Comisiei Europene.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

One thought on “Mai mulți ambasadori acreditați în Moldova, convocați de Maia Sandu la Președinție. Motivul întrevederii

  • 27.09.2022 la 13:23
    Permalink

    Bravo, Președintelui nostru de țară! Alipirea la UE sunt aspirațiile moldovenilor cu mintea lucidă și dornici de democrație și avansare economică!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.