Maia Sandu după ce Republica Moldova a primit statutul de țară candidat pentru aderarea la UE: „Zi istorică pentru Moldova”

„Pornim pe drumul spre UE, care va aduce moldovenilor mai multă bunăstare”, despre asta a scris președintele Maia Sandu, după ce Consiliul European a oferit Republicii Moldova statutul de țară candidat pentru aderare la Uniunea Europeană.

„Zi istorică pentru Moldova: Consiliul European ne-a oferit statutul de țară candidată pentru aderarea la Uniunea Europeană. Pornim pe drumul spre UE, care va aduce moldovenilor mai multă bunăstare, mai multe oportunități și mai multă ordine în țara lor. Avem în față un drum complicat, care va cere multă muncă și efort – și pe care suntem pregătiți să-l parcurgem, împreună, pentru a asigura cetățenilor un viitor mai bun. Moldova are viitor, în Uniunea European”, a scris Maia Sandu pe Facebook.

Pe 23 iunie, Consiliul European a acordat Republicii Moldova statutul de țară candidată pentru aderarea la Uniunea Europeană. De asemenea, acest statut l-a primit și Ucraina.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *