Militarii care ar fi ucis un tânăr în parcul Valea Trandafirilor – prezenți în fața judecătorilor. Procurorii cer 13 ani și 4 luni de închisoare

Militarii bănuiți că ar fi ucis un tânăr de 21 de ani în parcul Valea Trandafirilor din capitală sunt prezenți la Judecătoria Buiucani. Procurorii cer 13 ani și 4 luni de închisoare pentru fapta comisă, scrie protv.md.

Dosarul pe caz deja este în judecată, iar acum, sedința este la faza declarațiilor. În cadrul ședinței, care are loc acum, a fost declarată finalizarea cercetării penale, în continuare urmează dezbaterile.

Pe 2 ianuarie, corpul neînsufletit al tânărului de 21 de ani a fost găsit în parcul Valea Trandafirilor. Oamenii legii au reținut doi indivizi suspectați de omor. Aceștia s-au dovedit a fi soldați din Brigada de infanterie motorizata „Stefan cel Mare”.

Potrivit procurorilor, cei doi militari au cumpărat bauturi alcoolice și au mers în parcul Trandafirilor pentru a le consuma. La un moment pe lângă ei a trecut victima și intre ei s-a iscat un conflict. În seara de 2 ianuarie, tânărul a fost găsit fără suflare, iar a doua zi cei doi soldați au fost reținuți. Ei sunt cercetați pentru omor intenționat și riscă până la 20 de ani de închisoare.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *