Noi detalii în cazul violului de la Sîngerei. Bănuitul, reținut. Minora ar fi fost ademenită de suspect la el acasă

Un bărbat suspect de violul copilei de 14 ani din orașul Sîngerei a fost reținut. Despre acest lucru au anunțat Procurorii din Sîngerei.
„În baza plângerii prealabile, a pornit o cauză penală pe faptul săvârșirii infracțiunilor de viol, comis cu bună-știință asupra unei minore (art. 171 alin. (2) din Codul penal) și privațiunea ilegală de libertate (art.166 alin. (2) din Codul penal)”, anunță procurorii.
Potrivit procurorilor, bărbatul ar fi ademenit victima la el acasă unde contrar voinței sale ar fi întreținut cu ea un raport sexual forțat.
Totodată în rezultatul cercetării cazului s-a stabilit că, după ce ar fi fost violată, de către făptuitor a fost privată ilegal de libertate într-o locuință dintr-o localitate din raionul Sîngerei, unde s-a aflat în jur de 15-20 min, după care victima a fost eliberată de către bănuit, aceasta deplasându-se singură spre domiciliul.
În momentul de față, victimei minore i se asigură consilierea psihologică necesară, conform normelor aferente cazurilor de abuz sexual.
Suspectul a fost reținut pe un termen de 72 de ore.
Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.