O bătrână din Dondușeni a fost ținta hoților în ajun de sărbători | TELEVIZIUNEA NORDULUI

O bătrână din Dondușeni a fost ținta hoților în ajun de sărbători

Spargere la Dondușeni. Un hoț a sustras ai multe bunuri din casa unui localnic

Clipe de groază pentru o femeie din satul Târnova, raionul Dondușeni. Aceasta s-a trezit în casă cu trei bărbați cu cagule pe cap. Aceștia au pus-o la pământ și au legat-o. Hoții au sustras  peste 23 000 de lei.

Femeia de 76 ani era singură acasă când hoții au forțat ușa și au pătruns în locuință. Totul s-a întâmplat în noaptea de 23 spre 24 decembrie. Pentru a afla unde victima ține banii, aceștia au aplicat forța fizică, i-au pus o pernă peste față și au amenințat-o că o vor omorî dacă nu le va spune unde sunt banii. În scurt timp bătrâna a scos 400 de lei și le-a dat, aceștia însă au scotocit toată locuința și în scurt timp au găsit 22 de mii de lei și 50 de lire sterline. După ce au luat banii, făptașii i-au deconectat telefonul fix al victimei, au legat ușa de la ieșire cu un fir metalic și s-au făcut nevăzuți.

Oamenii legii au pornit pe acest caz un proces penal pentru tâlhărie, iar în prezent se efectuează toate măsurile de rigoare pentru ai identifica și reține pe făptași. Pentru fapta comisă bărbații riscă până la 15 ani de detenție.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *