O fetiță din orașul Bălți s-a înecat în iazul satului Corlăteni

O copilă de 10 ani din orașul Bălți s-a înecat, după ce a plecat încă cu doi minori să se joace lângă iazul din cariera satului Corlăteni, raionul Râșcani.

Tragedia s-a produs în seara zilei de ieri, 30 iulie. Copila, împreună cu doi minori, în vârstă de 5 și 9 ani, toți originari din municipiul Bălți, au plecat să se joace lângă iazul din cariera satului, care are o adâncime  de aproximativ 10 metri. La un moment dat minora s-a dezbrăcat și a intrat în  apă, iar peste ceva timp a dispărut de la suprafață.

Ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Râșcani, Ina Moscaliuc, a comunicat pentru TVN.md, că minorii ajungînd acasă, nu au povestit părinților despre cele întâmplate. Ulterior, mama copilei, a discutat cu minorii și a constat ce s-a întâmplat. Oamenii legii au fost alertați în jurul orei 22.30.

Corpul neînsuflețit al copilei a fost găsit în această dimineață, în jurul orei 7.50, la o adâncime de aproximativ 4 metri, nu departe de locul unde au fost găsite și hainele victimei.

Cadavrul a fost îndreptat spre expertiza medico-legală pentru a stabili cu exactitate cauza decesului. Alte circumstanţe se stabilesc.

Imagine simbol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *