O persoană cu ședere ilegală pe teritoriul țării a fost luată în custodia Biroului de Migrație și Azil | TELEVIZIUNEA NORDULUI

O persoană cu ședere ilegală pe teritoriul țării a fost luată în custodia Biroului de Migrație și Azil

O persoană cu ședere ilegală pe teritoriul țării a fost luate în custodia Biroului de Migrație și Azil

O persoană cu ședere ilegală pe teritoriul țării, a fost depistată de către angajații Secției Regionale Nord a Biroului de migrație și azil (BMA), în raionul Florești.

Aceasta s-a dovedit a fi o femeie în vârstă de 27 ani, originară din Ucraina. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că străina a intrat ilegal pe teritoriul țării în perioada de interdicție dispusă în anul 2018.

Pe numele femeii a fost emisă o decizie de returnare sub escortă cu aplicarea interdicției de intrare pe teritoriul țării pentru o perioadă de 5 ani. Totodată în vederea executării măsurii de returnare și pregătirea tuturor formalităților aceasta a fost luată în custodie publică și plasată în Centrul de plasament temporar al străinilor pentru o perioadă de până la 30 de zile.

De la începutul acestui an, în regiunea de nord a țării, 29 de persoane au fost luate în custodie publică, majoritatea provenind din spațiul țărilor CSI.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *