O profesoară de engleză și-a agresat sexual un elev de 13 ani, apoi l-a reclamat că o hărțuiește

O profesoară din Texas care a recunoscut că a întreținut relații sexuale cu un băiat de 13 ani în sala de clasă și-a amânat executarea sentinței după ce a născut, transmite Digi24.ro.

Marka Bodine va fi condamnată la doar 60 de zile de închisoare pentru abuz sexual, în timp ce procurorii se așteptau la o pedeapsă de până la 40 de ani de închisoare.

Profesoara de 32 de ani și-a cunoscut victima în timp ce preda limba engleză la o școală din apropierea orașului Houston, din Texas.

Băiatul le-a spus polițiștilor că Bodine a început să discute cu el prin intermediul jocului video online Fortnite, dar în curând au conversat față în față și să-și trimită mesaje, unde lucrurile au devenit explicite, potrivit New York Post.

Băiatul abia împlinise 13 ani când a avut pentru prima dată relații intime cu profesoara, potrivit documentelor judecătorești. Abuzul a continuat timp de trei ani, adolescentul spunându-le anchetatorilor că el și Bodine au făcut sex în sala de clasă, dar și în mașina ei de mai multe ori.

Între timp, Bodine a divorțat de soțul ei și s-a mutat într-un complex de apartamente în care locuia și băiatul. Abuzul a ieșit la lumină după ce aceasta le-a spus autorităților școlare că este hărțuită de un fost elev.

A fost declanșată o anchetă, ocazie cu care au fost verificate telefoanele lui Bodine și ale băiatului și au fost găsite mesajele explicite.

Ulterior, ea a recunoscut la Poliție că a întreținut relații sexuale cu băiatul, care acum are 16 ani.

Bodine a fost acuzată de abuz sexual în formă continuată asupra unui copil, dar condamnarea ei a fost amânată pentru că a născut recent. Adolescentul nu este tatăl copilului.

Pe lângă pedeapsa de 60 de zile de închisoare, Bodine va fi înregistrată ca infractor sexual.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *