Primele declarații ale Galinei Dodon, după audieri: „Nu îmi recunosc vina. E un dosar politic”

Galina Dodon a fost astăzi audiată la Procuratura Anticorupție, unde a fost recunoscută în calitate de complice în dosarul de îmbogățire ilicită, pornit pe numele soțului său, fostul președinte Igor Dodon. Aceasta se declară nevinovată și susține că dosarul pornit este unul politic, care ar avea drept scop denigrarea familiei Dodon, scrie tv8.md.

„Vreau să vă zic că s-a deschis un dosar politic care are drept scop să denigreze și să-l defăimeze pe soțul meu. Se poartă cu noi în cel mai josnic mod. Au făcut percheziții la părinții noștri, i-au intimidat, au făcut percheziții chiar și în veceul de afară, nu știu ce au căutat. Avem de a face cu niște persoane care sunt instruite special ca să ne defăimeze. Risc să presupun că următorul va fi copilul nostru care se întoarce acasă din vacanță”, a declarat Galina Dodon, vădit emoționată.

„Îmi țin fratele în închisoare. Pentru ce? Pentru că a făcut bani în Rusia și s-a întors în Moldova, în satul de baștină ca să deschidă o afacere? A angajat oameni, a dat bani la stat și își bat joc de el. Îl țin în închisoare și astfel torturează părinții. Mamele noastre sunt bolnave, nu le dau voie să vină să își vadă nepoții, să își vadă fiul. Ajunge, vă rog, totul are o limită. Nu îmi recunosc vina, este un dosar politic pentru a ne denigra”, a conchis fosta prima doamnă.

În urma audierilor, Galina Dodon are interdicția de a părăsi țara pentru două luni.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *