Reacția PSRM la reținerea lui Dodon: „Este un cadou politic de ziua Maiei Sandu”

Membrii Partidului Socialiștilor din Republica Moldova consideră că reținerea fostului președinte, Igor Dodon, este un „cadou politic” pentru Maia Sandu, cu ocazia zilei de naștere. Mai mult, aceștia consideră că învinuirile aduse președintelui de onoare al PSRM sunt nefondate.

,,Ceea ce s-a întâmplat astăzi cu colegul nostru, cu ex-Președintele Republicii Moldova este un show de doi bani. În cazul domnului Dodon sunt multe învinuiri grave, neprobate și care anterior au fost vociferate de reprezentanții guvernării la emisiunile televizate. Acest show a fost regizat demult, de aceea, în țară nu este președintele Republicii Moldova, Maia Sandu. De ziua ei de naștere, se fac aceste show-uri. Ce este un cadou politic? Un cadou banal. Învinuirile aduse sunt ridicole”,  a declarat Vlad Batrîncea.

Precizăm că, în această dimineață, Igor Dodon a fost reținut pentru 72 de ore, fiind învinuit de coruperea pasivă, acceptarea finanțării partidului politic de către o organizație criminală, trădare de Patrie și îmbogățire ilicită.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *