(UPDATE) Șeful IP Bălți și-a anunțat demisia | TELEVIZIUNEA NORDULUI

(UPDATE) Șeful IP Bălți și-a anunțat demisia

Șeful IP Bălți și-a anunțat demisia

(UPDATE) 12.07.2019, ora 13.45// Colonelul de poliție Oleg Cojocari și-a anunțat, astăzi, demisia din funcția de șef al Inspectoratului de Poliție Bălți, la doar opt luni de la numirea sa în acest post. Cojocari spune că a fost obligat de noua conducere a Ministerului Afacerilor Interne să renunțe la funcție.

Oleg Cojocari a declarat pentru postul nostru de televiziune că i s-a spus deschis la ministerul de Interne că trebuie să plece din funcție pe motiv că este fratele lui Valeriu Cojocaru, fostul șef al Direcției Operațiuni Speciale, care este incomod actualei guvernări:

„Inițial, am primit mesaje de genul, transmiteți să plece singur, în caz contrar, o să-i găsim ceva  din trecut și o să-i facem show-ri cu rețineri, cu mascați. Eu le-am spus că așa ceva nu vor găsi. Mai apoi, am mers să văd care e problema. Mi s-a spus că fratele meu, șef al Direcției nr.5, merge împotriva lor și eu pentru ei sunt o problemă și trebuie să mă concediez. Ministrul Năstase a dat indicații, dacă nu pleacă de bună voie, îi trimitem controale, diferite verificări și așa mai departe”, ne-a spus colonelul Oleg Cojocari.

Colonelul de poliție Oleg Cojocari va părăsi fotoliul de șef al Inspectoratului de Poliție Bălți la 15 iulie.

Acesta a scris pe pagina sa de Facebook că exact cu 27 de ani în urmă, ziua de 15 iulie era ultima zi pentru el la războiul de pe Nistru.

Oleg Cojocari activează în poliție din 1991. Anterior, a fost șef al poliției din raionul Soroca, Briceni și Ocnița. În cadrul Inspectoratului de Poliție Bălți activează 272 de angajați.

(Știrea inițială) 12.07.2019, ora 13.34// Colonelul de poliție Oleg Cojocari și-a anunțat demisia, astăzi, din funcție la aproape opt luni de la numirea sa în post. Cojocari spune că a fost obligat de noua conducere a Ministerului  Afacerilor Interne să renunțe la post.

Într-un interviu pentru TV Nord, Oleg Cojocari a declarat că i s-a spus deschis la MAI, că trebuie să plece din funcție pe motiv că este fratele lui Valeriu Cojocarul, șef al unei subdiviziuni a MAI, care este incomod actualei guvernări.

Șeful Inspectoratului de Poliție Bălți spune că, în prezent, o bună parte din angajații structurilor polițienești sunt hărțuiți de noua conducere a MAI.

Colonelul de poliție Oleg Cojocari va părăsi fotoliul de șef al Inspectoratului de Poliție Bălți la 15 iulie.

Colonelul de poliție Oleg Cojocari activează în poliție din 1991. Anterior, a fost șef al poliției din raionul Soroca, Briceni și Ocnița.

Detalii – în buletinele de știri ale TV Nord.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *