Și-a dat foc la beție și a ajuns la spital în stare gravă | TELEVIZIUNEA NORDULUI

Și-a dat foc la beție și a ajuns la spital în stare gravă

Și-a dat foc la beție și a ajuns la spital în stare gravă

Un tânăr de 20 de ani s-a stropit cu benzină și s-a incendiat în curtea casei, de față cu părinții săi. Incidentul a avut loc aseară în localitatea Glinjeni, raionul Fălești.

Tatăl său a fost cel care l-a observat, a intervenit și a stins focul de pe suprafața corpului, apoi a solicitat intervenția unei ambulanțe și a poliției.

Ofițerul de presă al IP Fălești, Eugenia Molceanov, a comunicat că în momentul în care a făcut acest gest, tânărul era în stare de ebrietate, iar în prezent este în stare de șoc la spital.

„La fața locului, din discuțiile cu părinții victimei, s-a stabilit că acesta venise din sat în stare de ebrietate, având la el un pet de jumătate de litru cu benzină pe care, din motive încă necunoscute, a vărsat-o peste corpul său și s-a incendiat. Tatăl băiatului a fost cel care a stins flăcările imediat, dar și a alertat poliția. Tânărul a fost transportat la spital cu mai multe arsuri pe suprafața corpului și se află încă în stare de șoc”, a precizat Molceanov, citată de Deschide știrea.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs incidentul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *