Situație tensionată în stânga Nistrului. Cocktailuri Molotov, aruncate în clădirea Comisariatului militar din Tiraspol

Situație tensionată în Tiraspol. În această dimineață au fost înregistrate două tentative de incendiere a unor obiecte din regiune. Informația a fost confirmată oficial și de așa-zisul minister de interne din regiunea separatistă, care menționează că un necunoscut a aruncat un obiect cu material expozibil în apropierea unui depozit de petrol al unei întrerpinderi și în clădirea Comisariatului militar.

Incidentul s-ar fi întâmplat în jurul orei 4:15 dimineața. Flăcările care au incendiat iarba din preajma depozitului de petrol au fost stinse imediat fără a provoca pagube. 

Potrivit sursei, la o jumătate de oră distanță „în clădirea Comisariatului militar din Tiraspol au fost aruncate două cocktailuri Molotov”. Unul a fost căzut pe trotuar, iar celălalt a rămas blocat între gratiile ferestrei. Angajații Comisariatului au intervenit rapid și au repede flăcările. 

În urma incidentelor nimeni nu a avut de suferit, iar la fața locului s-a deplasat o echipă de specialiști pentru a ancheta cele întâmplate.

„Fragmentele de sticlă confiscate cu resturile amestecului vor fi trimise spre examinare”.

Necunoscuții s-au depsat cu o mașină cu numere străine. Poliția din regiune întreprinde toate măsurile pentru a stabili locul unde se află mașina și cine sunt persoanele implicate.

Reamintim că pe 10 mai, pretinsele autorități de la Tiraspol au prelungit codul roșu de pericol terorist până pe 25 mai. Potrivit presei din regiunea transnistreană un document în acest sens a fost semnat de către pretinsul lider de la Tiraspol Vadim Krasnoselski.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

sursă: TV8.md.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *