/Sondaj iData/ Maia Sandu – politicianul care se bucură de cea mai mare încredere din partea cetățenilor

Președintele Maia Sandu este politicianul care se bucură de cea mai multă încredere din partea cetățenilor. Aceasta este urmată de către fostul președinte Igor Dodon, iar pe locul trei este Ilan Șor.

Potrivit unui sondaj iData, 25.9% din persoane au afirmat că au cea mai mare încredere în Maia Sandu, iar 15.3% din respondenți au încredere în Igor Dodon, urmați de Ilan Șor cu 7.9%.

Totodată, 56,6 % din respondenți consideră cu lucrurile în țara noastră merg într-o direcție greșită.

Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare, în legislativ ar accede trei formațiuni politice. Pentru Blocul Comuniștilor și Socialiștilor ar vota 25,8% din respondenți, fiind urmați de Partidul Acțiune și Solidaritate cu 25,1% din respondenți. 12,5% din cei intervievați ar vota pentru Partidul Șor.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

One thought on “/Sondaj iData/ Maia Sandu – politicianul care se bucură de cea mai mare încredere din partea cetățenilor

  • 02.06.2022 la 09:40
    Permalink

    Se vede că suntem frați (românii cu moldovenii) ! Tâmpiți la cap ! Cum poți să’l mai dorești pe escrocul trădător Dodon, când este ca lumina zilei ce a făcut și cine este acest incult grețos ? Auzi, numai 0,8% procente sub doamna Maia Sandu ! Fie populația Moldovei este majoritar rusă (urmare a deportărilor și crimelor bolșevice de după 1945), fie mulți moldoveni s’au rusificat ! E ca și cum ai compara un bulgăre de aur (doamna președintă Maia Sandu) cu un morman de 💩 (Igor Dodon👺 – până și numele îi este bolșevik !) ! 🤮🖕🤕

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *