„Spații Verzi” are o conducere nouă, după tragedia din Parcul Alunelul

Victoria Covali a fost numită în funcția de șef al întreprinderii municipale „Spații Verzi”. Anunțul a fost făcut astăzi de către primarul capitalei Ion Ceban, în timpul ședinței operative a serviciilor municipale, transmite MOLDPRES.

Edilul a prezentat echipei noua conducere a întreprinderii și i-a urat succes în activitatea sa ulterioară. „Doamna Victoria este un profesionist în domeniu și sper că datorită suportului ei vom atinge rezultate pozitive în activitatea instituției”, a spus Ion Ceban.

La rândul său, șefa de la „Spații Verzi” a menționat că, împreună cu echipa, va munci pentru a obține rezultate pozitive în sectorul condus. „Spațiile verzi ar trebui să fie cartea de vizită a orașului. În prezent, acest sector înregistrează foarte multe restanțe. De aceea, ne vom strădui să rezolvăm problemele stringente printre care: sistemele de irigare și curățarea/defrișarea arborilor. Contez pe sprijinul echipei, pentru că doar în echipă putem atinge performanțe noi”, a remarcat Victoria Covali.

Noul șef al întreprinderii „Spații Verzi” a activat anterior la Grădina Botanică din capitală și în cadrul agenției „Moldsilva”.

Fosta conducere a întreprinderii municipale „Spații Verzi” a fost suspendată în luna mai curent, în urma decesului unei fetițe de un an, care a fost lovită de o creangă în parcul Alunelul din capitală.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *