Tauber a trimis un mesaj din izolatorul CNA: „Ceea ce nu ne ucide, ne face mai puternici”

„Ceea ce nu ne ucide, ne face doar mai puternici”, acesta este mesajul Marinei Tauber, transmis din izolatorul CNA. Deputata partidului „Șor” a scris un mesaj pe o foaie și l-a transmis avocatului său care l-a publicat pe facebook. 

Pentru început, Tauber vine cu un mesaj de mulțumire către Ilan Șor și către toată echipa „Șor”. Tot în scrisoare, aceasta s-a adresat către Maia Sandu, Igor Grosu și tuturor membrilor PAS, afirmând că ei sunt trădători de patrie.

,,Le transmit Maiei Sandu, lui Igor Grosu și tuturor celor din PAS că sunteți neadecvați și ați pierdut legătura cu realitatea. Istoria arată că sfârșitul vostru este aproape. Sunteți niște ocupanți și trădători de Patrie.”

Marina Tauber susține că alegerile anticipate sunt singura soluție.
Marina Tauber este vizată în două cauze penale pornite pe faptul acceptării cu bună știință a finanțării Partidului Politic „Șor” din partea unui grup organizat precum și pentru falsificarea raportului privind gestiunea financiară a Partidului Politic „Șor” pentru semestrul I al anului 2022, în intenția de a ascunde volumul mijloacelor financiare acumulate și volumul mijloacelor utilizate.
Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *