Trei tineri reținuți la frontiera moldo-română

Trei tineri moldoveni au traversat ilegal frontiera de stat, însă, datorită cooperării între polițiștii de frontieră de pe ambele maluri ale Prutului, aceștia au fost reținuți.

 

 

Bărbații au reușit să ajungă în România, trecând râul Prut prin înot, cu intenția de a se eschiva de la răspunderea penală pe teritoriul Republicii Moldova.

După miezul nopții de 06 spre 07 iunie curent, informația respectivă a fost transmisă omologilor din România. În rezultatul acțiunilor de cooperare, la primele ore ale dimineții de 7 iunie, polițiștii de frontieră români au informat că cei trei tineri moldoveni au fost depistați în apropiere de râul Prut, pe teritoriul statului vecin. Mai mult ca atât, asupra unuia dintre ei au fost descoperite o carte de identitate și un permis de conducere, cu însemnele autorităților din Bulgaria, suspecte a fi false.

Tinerii au fost preluaţii de reprezentanții Direcției regionale Vest pentru continuarea cercetărilor. Autorităţile de frontieră din cele două state vor colabora în viitor şi vor lua toate măsurile necesare pentru a păstra un climat de ordine şi siguranţă la frontiera comună.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *