Un autocar plin cu copii care veneau de la un festival de folclor, s-a răsturnat în Bulgaria

Un autocar din Serbia, în care erau adulți copii care veneau de la un festival de folclor, s-a răsturnat într-un șanț în Stara Zagora din sudul Bulgariei. 12 pasageri au ajuns la spital, unii cu răni grave, scrie digi24.ro.

Accidentul a avut loc în oraşul Stara Zagora din sudul Bulgariei. Autocarul se deplasa spre capitala Sofia când a părăsit şoseaua şi s-a răsturnat într-un şanţ. Opt copii şi patru adulţi au fost transportaţi la spital, unii cu răni grave, a anunţat ministerul bulgar de interne. Alţi pasageri au fost examinaţi şi au primit tratament medical.

Din primele informații, accidentul s-a produs din cauza unei erori din partea şoferului, atunci când atenţia acestuia a fost distrasă în autocar, a declarat ministrul de interne Ivan Demerdjiev pentru postul bTV.

Autocarul pornise spre Belgrad de pe coasta Mării Negre şi avea la bord 38 de copii şi zece adulţi din Serbia. Copiii participaseră la un festival de folclor în staţiunea de pe litoral Slancev Briag (Sunny Beach), scrie Agerpres. Accidentul are loc la nouă zile după un accident grav petrecut în Bulgaria în care a fost implicat un autobuz din România şi în care au murit patru persoane.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.