Un bărbat de 33 de ani și o tânără de 19 ani cercetați penal pentru trafic de ființe umane și trafic de copii | TELEVIZIUNEA NORDULUI

Un bărbat de 33 de ani și o tânără de 19 ani cercetați penal pentru trafic de ființe umane și trafic de copii

Un bărbat de 33 de ani și o tânără de 19 ani cercetați penal pentru trafic de ființe umane și trafic de copii

Foto/Video: poliția.md

 

Un bărbat de 33 de ani și o tânără de 19 ani, originari din raionul Nisporeni și municipiul Bălți, sunt cercetați penal pentru trafic de ființe umane. Aceștia recrutau fete prin intermediul rețelelor sociale. Anterior bărbatul a fost cercetat pentru organizarea cerșitului.

Potrivit Centrului pentru combaterea traficului de persoane al Inspectoratului Național de Investigații, s-a constatat că învinuiții, timp de 8 luni au recrutat tinere din raionul Nisporeni și municipiul Bălți, printre care și o minoră.

Inițial fetelor li se promitea că ele vor munci în calitate de bone, ulterior acestea erau cazate în apartamente din Chișinău, pentru a presta servicii sexuale contra plată. Tinerele deserveau câte patru, cinci clienți pe zi. Erau remunerate cu 50% din venitul obținut.

La moment, femeia de 19 ani este cercetată penal în stare de libertate, iar bărbatul a fost plasat în arest pe un termen de 30 de zile. Aceștia riscă să petreacă după gratii de la 10 la 12 ani, în caz dacă vina lor va fi dovedită.

 

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *