Un bărbat de 39 de ani din Japonia a fost executat. Vezi care este motivul

În Japonia a fost executat un bărbat de 39 de ani care a ucis şapte persoane la Tokio în 2008, în timpul unui atac, transmite TV8.md.

Tomohiro Kato a comis una dintre cele mai şocante crime în masă din istoria recentă a ţării. Avea 25 de ani când a intrat cu camionul într-o mulţime de pietoni, în cartierul comercial Akihabara, ucigând trei persoane. El a înjunghiat trecătorii cu un pumnal, ucigând alţi patru şi rănind opt.

Bărbatul a fost reţinut de poliţie la faţa locului şi în timpul procesului şi-a recunoscut crimele, spunând că a fost supărat din cauza bullying-ului online. Crima sa a stârnit multe dezbateri în societatea japoneză din acea vreme cu privire la crimele întâmplătoare, influenţa mediului online şi eşecul în ceea ce priveşte sprijinul pentru sănătatea mintală a tinerilor.

Marţi, presa japoneză a raportat că Kato, acum în vârstă de 39 de ani, a fost spânzurat în centrul de detenţie din Tokio.

Este prima execuţie din acest an din Japonia. Trei persoane au fost spânzurate în decembrie anul trecut şi peste 100 de deţinuţi sunt condamnaţi la moarte.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *