Un bărbat din Drochia a stropit-o pe fiică-sa și pe prietena ei cu acid | TELEVIZIUNEA NORDULUI

Un bărbat din Drochia a stropit-o pe fiică-sa și pe prietena ei cu acid

Un bărbat din Drochia a stropit-o pe fiică și pe prietena ei cu acid

UPDATE 12:52 // Corespondentul TVN transmite de la Drochia că cele două tinere au fost transportate, în stare gravă, la Centrul de Combustie din Chișinău.

Oamenii legii spun că nu se cunoaște, deocamdată, cu ce substanță au fost stropite victimele — fiica și nepoata bărbatului de 65 de ani.

UPDATE-10:37 // Surse din cadrul Spitalului din Drochia au comunicat pentru TVN că cele două tinere stropite cu acid sulfuric sunt internate în stare gravă cu arsuri de gradul III și IV.

Cel mai mult sunt afectate fețele, mâinile și spatele. Pacientele urmează a fi transportate la Centrul de Combustie din Chișinău.

ȘTIREA INIȚIALĂ 10:14 // Caz șocant la Drochia. Un bărbat în vârstă de 65 ani a fost reținut de oameni legii pentru că, pe fundalul unei cerți, și-a stropit fiica și pe prietena ei cu acid. Bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore.

Incidentul s-a produs miercuri, în jurul orei 17:00.

Revenit în stare de ebrietate, bărbatul a întrebat-o pe fiică-sa, în vârstă de 34 ani, unde-i soacra sa, care locuiește împreună cu ea.

După un schimb de replici, s-a iscat o ceartă timp în care a stropit-o pe fiică cu acid. A intervenit  și prietena acesteia de 28 de ani, dar și ea a fost stropită cu acid.

Ambele au fost spitalizate cu arsuri. Una dintre victime ar fi fost transportată la Chișinău.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *