Un copil de doi ani se zbate între viaţă şi moarte din cauza unui moment de neatenţie

Un copil de 2 anișori a ajuns la spital după ce a căzut de la etajul 3 al unui bloc de locuit amplasat în sectorul Buiucani al Capitalei. Potrivit informațiilor, polițiștii au fost sesizați să intervină în jurul orei 09:30.

„La fața locului imediat s-a deplasat un echipaj BPRO, grupa operativă și un echipaj medical. Copilul, împreună cu mama de 28 de ani, imediat a fost preluat de medici și transportat la spital pentru îngrijiri medicale”.

Oamenii legii spun că, în cadrul cercetărilor polițiștii au stabilit că minorul a căzut de la geamul apartamentului situat la etajul 3.

„Preliminar, micuțul se afla în cameră, iar mama a mers pentru câteva clipe la bucătărie, timp în care acesta a urcat pe geam și sprijinindu-se de plasă a căzut în gol”.

Pe cazul dat a fost inițiată o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

În context, Inspectoratul General al Poliției vine repetat cu un apel către părinți să manifeste prudență sporită, pentru că odată cu încălzirea timpului lăsăm geamurile deschise.

„Asigurați-vă că micuții nu au acces la geam, montați dispozitive speciale pentru blocarea geamurilor și nu lăsați copiii nici pentru un moment fără supraveghere”.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *