Un deținut din Penitenciarul din Bălți a lăsat o scrisoare de adio și și-a pus capăt zilelor | TELEVIZIUNEA NORDULUI

Un deținut din Penitenciarul din Bălți a lăsat o scrisoare de adio și și-a pus capăt zilelor

Un deținut din Penitenciarul din Bălți a lăsat o scrisoare de adio și și-a pus capăt zilelor

A lăsat o scrisoare de adio după care și-a pus capăt zilelor. Un deținut al Penitenciarului din Bălți, originar din Soroca, condamnat la 30 de ani de închisoare, s-a strangulat în celulă, înainte să-și afle sentința. Miercuri, Curtea de Apel Bălți, urma să-i anunțe verdictul pentru ultima infracțiune comisă.

Incidentul s-a produs în dimineața zilei de miercuri. Potrivit primelor informații, pe corpul bărbatului în vârstă de 42 de ani, nu au fost depistate semne de moarte violentă.

„La ora 03:55, în blocul sanitar din celulă a fost depistat corpul neînsufleţit al unui deţinut, în vârstă de 42 de ani, condamnat la 30 de ani privațiune de libertate pentru comiterea unei infracțiuni deosebit de grave. Potrivit angajaţilor Penitenciarului, pe parcursul executării pedepsei, condamnatul nu a prezentat comportament depresiv sau agresiv”, ne-a anunțat la telefon Aliona Cheptanaru, ofițerul de presă Administrației Naționale a Penitenciarelor.

Potrivit poliției, bărbatul își ispășea pedeapsa pentru mai multe infracțiuni, inclusiv pentru furt și omorul unei femei.

Eugenia Molceanov, ofițer de presă, IP Bălți: „Deplasată la fața locului, grupa operativă a stabilit că cadavrul nu a avea semne vizibile de moarte violentă. La moment, se ia în calcul și versiunea unui suicid, deoarece, bărbatul, a lăsat un bilețel de adio.”

Administrația Națională a Penitenciarelor a iniţiat o anchetă internă pentru elucidarea tuturor circumstanţelor producerii incidentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *