„Un doctor pentru tine” își continuă traseul | TELEVIZIUNEA NORDULUI

„Un doctor pentru tine” își continuă traseul

„Un doctor pentru tine” își continuă traseul

Campania un „Un doctor pentru tine” își continuă traseul. Astfel în perioada 19-23 noiembrie echipele de specialiști vor consulta populația din mai multe localități.

Pe 20 noiembrie, specialiștii endocrinologi, oftalmologi, neurologi și cardiologi vor oferi consultații în Centrele de Sănătate din nordul țării: Pîrlița, Cornești, Măcărești din raionul Ungheni, iar pe 22 noiembrie locuitorilor din Copceac, Cazaclia, Tomai din raionul Ceadîr Lunga.

Copiii din raionul Șoldănești, din satele Cotiujenii Mari și Răspopeni vor fi consultați gratuit de echipa mobilă stomatologică.

Locuitorii din mai multe localități rurale din sudul țării, din raionul Cahul pot beneficia de servicii de radiologie pulmonară, instalația radiologică pulmonară, urmând să se deplaseze în perioada 19-20 noiembrie la Larga Nouă, pe 21-22 noiembrie la Zîrnești, iar începând cu 23 noiembrie în orașul Cahul.

Campania „Un doctor pentru tine” a fost lansată de către Guvern pentru a spori accesul la serviciile medicale în sate. Astfel, săptămânal, echipe mobile de medici specializați vor merge în sate și vor examina gratuit locuitorii.

1 thought on “„Un doctor pentru tine” își continuă traseul

  1. Un proiect minunat al guvernarii ce parvine sa ofere o investigatie complexa pentru cetateni ce nu au timp din municipii si sate sa treaca un tratament complex.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *