Un hoț s-a ascuns de poliție într-un urs uriaș de pluș

Un hoț de mașini care a încercat să scape de poliție ascunzându-se în interiorul unui urs din pluș uriaș, a fost, în cele din urmă, condamnat.

Joshua Dobson, 18 ani, care era căutat pentru furt și infracțiuni rutiere, a încercat să păcălească poliția din Manchester în timpul percheziției făcute în casa lui, în iulie. Cu toate că ascunzătoarea lui era una foarte bună, iar polițiștilor nu le-ar fi trecut prin cap niciodată să-l caute în jucăria de pluș, ofițerii „au observat un urs mare care respira”, potrivit BBC, citat de Digi24.ro. 

Dobson a fost arestat și pe data de 5 august a fost condamnat la nouă luni de închisoare, pedeapsă pe care o va executa într-un penitenciar special pentru tineri.

Un purtător de cuvânt al poliției a spus că Dobson era căutat „după ce a furat o mașină în luna mai și a alimentat de la o benzinărie fără să plătească, în aceeași zi”.

„Când am mers să-l arestăm, ofițerii noștri au observat un urs mare care respira și l-am găsit pe Dobson ascuns înăuntru”, a mai spus purtătorul de cuvânt.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.