Un minor de 15 ani a ajuns pe mâna poliției după ce a furat o motoretă

Un minor din raionul Soroca a ajuns pe mâna poliției, după ce ar fi furat o motocicletă. Cazul a avut loc în localitatea Dubna din raionul Soroca.
Oamenii legii au început investigarea cazului după ce proprietarul motocicletei, un bărbat de 69 de ani a sunat la poliție și a declarat că vehiculul său de model “Muravei”, ar fi fost sustras de persoane necunoscute în noaptea de 18 iulie din garajul gospodăriei sale.
Prin urmare, polițiștii din Soroca au stabilit că în noaptea de 18 iulie, persoane necunoscute au pătruns în garajul gospodăriei victimei de unde au fost sustrase mai multe bunuri, printre care o motoretă de tip “Muravei”, o cască de protecție, un aparat de sudat, două aparate de tăiat fierul și două butelii cu benzină, astfel pricinuindu-i bărbatului un prejudiciu material în sumă de 13 500 de lei.
În urma măsurilor de investigații întreprinse, angajații Inspectoratului de Poliție Soroca au stabilit și localizat persoana care ar fi săvârșit infracțiunea. Acesta s-a dovedit a fi un adolescent de 15 ani locuitor al raionului Soroca.
Menționăm că băiatul nu este la prima abatere de la lege, fiind anterior cercetat pentru fapte similare.
Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *