/VIDEO/ 30 de ani de prietenie dintre SUA și Moldova. Toți moldovenii sunt invitați la „America Days”

Ambasada Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova învită toți iubitorii culturii americane la „America Days”, care se vor desfășura în acest weekend.

Vineri, 23 septembrie, Edineț – ora 16:00

Sâmbătă, 24 septembrie, Bălți – ora 16:00

Duminică, 25 septembrie, Rezina – ora 16:00

America Days sunt un șir de evenimente în aer liber în toată țara, dedicate celor 30 de ani de prietenie dintre SUA și Moldova, în cadrul cărora va fi prezentată  amploarea asistenței americane de la independența Moldovei încoace, dar și mai multe despre cultura americană.

În cadrul evenimentelor multe organizații beneficiari ai asistenței americane vor expune materiale vizuale și produse realizate datorită acestei asistențe.

De asemenea vor fi amenajate câteva zone tematice pentru publicul larg: zona gastronomică, unde va fi servită mâncare clasică americană, zona scenei unde va avea loc un recital de muzică americana, și va fi prezentat în original un film american, zona proiectelor, finanțate de Guvernul SUA, zona sport, unde se va juca baschet și fotbal American, dar și zona America Bus unde copiii și maturii își pot perfecționa limba engleză.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.