/VIDEO/ Anulare! Kirkorov nu mai vine la Bălți pe 5 iunie. Motivul invocat de primarul Nicolai Grigorișin

Filip Kirkorov nu va evolua în fața bălțenilor pe cinci iunie. Anunțul a fost făcut de Marina Tauber, vicepreședintele formațiunii „Șor”. Potrivit acesteia, refuzul autorităților este motivat de faptul că formațiunea nu a venit cu o solicitare în termen.

„Vă prezint această scrisorică, semnată de așa zisul primar de Bălți, ei ne refuză să petrecem concertul lui Filip Kirkorov, pe data de 5 iunie. Motivele invocate sunt că, astfel de solicitări sau cereri prealabile pe numele primarului trebuie să fie depuse cu cel puțin 20 de zile înainte. Noi nu înțelegem care ar fi diferența, am depus noi această solicitare cu 15 zile înainte sau cu 20 de zile. Primarul dacă vrea și își dorește, are voință politică și vrea să facă ceva pentru cetățenii săi, pentru locuitorii municipiului Bălți, ar putea hotărî problema legată scrict de latura birocratică”, a declarat Marina Tauber.

Amintim că, pe 22 mai, de ziua orașului Bălți, Ilan Șor a anunțat că va organiza un concert la care va evolua Filip Kirkorov.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *