/VIDEO/ Bălțenii despre vizita „pe ascuns” a Maiei Sandu: „Se teme să se uite în ochii oamenilor”

Îi este frică să se uite la oameni în ochi”. Așa comentează oamenii vizita neanunțată a Președintei Maia Sandu în municipiu Bălți. Potrivit acestora, șefei statului i-a fost frică de felul în care ar fi putut să o întâlnească bălțenii și din acest considerent a preferat să anunțe doar un grup restrâns de oameni despre programul său.

„Foarte rău, fără să anunțe oamenii. Pentru că ei îi este rușine să se uite în ochii oamenilor. Dacă încă mai are rușine”.

„Se comportă foarte neadecvat, este foarte mândră de sine, nu arată stimă față de populație. Minciuni foarte multe, promisiuni foarte multe și nimic nu îi făcut”.

„Desigur că nu este normal, dar tot ce face ea este normal? Pentru că oamenii erau să o ia pe sus. Atât. Și asta este normal”.

Cel mai mult îi supăr pe bălțeni faptul că șefa statului a evitat să aibă o întrevedere cu oamenii, așa cum de regulă face în alte localități unde merge.

„Păi bălțenii nimic nu știu. Pentru dânsa Chișinăul este Chișinăul și atâta tot. Nici nu vreau să aud de ea. Ați vrea să se organizeze și o întâlnire cu bălțenii să se audă și păsul lor? Fiecare bălțean își dorește acest lucru”.

„Oribil, nici oamenii nu au fost anunțați, dar și cum ea procedează. Să vii odată în an, este foarte rău”.

Totuși unii justifică acțiunile președintei și apreciază că aceasta a discutat cu autoritățile locale.

„A venit, a vorbit și a plecat. Normal. Nu trebuie oamenii să știe chiar totul. Eu cred că așa e mai bine, a venit, a rezolvat problemele și a plecat”.

„Este binevenită și cred că nu este o problemă dacă nu s-a anunțat, important că orașul a fost vizitat de președintele țării și sperăm să se schimbe ceva”.

Precizăm că pe 16 august, Maia Sandu a întreprins o vizită în capitala de nord a țării. Despre asta însă nu a fost anunțată toată presa locală și nici societatea civilă, iar serviciul de presă al președenției a informat despre toate întrevederile pe care le-a avut șefa statului doar post – factum.

Amintim că nu este pentru prima dată când reprezentanții actualei guvernări aleg să vină pe ascuns în teritoriu, iar la întreverile pe care le au presa nu are acces.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

One thought on “/VIDEO/ Bălțenii despre vizita „pe ascuns” a Maiei Sandu: „Se teme să se uite în ochii oamenilor”

  • 19.08.2022 la 17:47
    Permalink

    Stimați Balțeni vorbitori de limba rusă,și voi macurților moldoveni nu vii rușine să lătrați ca cânii că Doamna președinte nu a făcut nimic pentru Moldova,voi nu gândiți cu capul,dar cu dosul. Ân 30 de ani nici un președinte nu au făcut nimic pentru poporul nostru,cât a făcut Doamna Maia Sandu.Voi Bălțenii ântot deauna sânteți vrăjmașii poporului nostru,se vede asta după alegerile locale,la care vați ales ân fruntea orașului un excroc,un hoț ca Renato Usatâi. Voi Bălțenilor nu vedeți viitorol țării noastre,voi trăiți cu trecutul,visați la teică comună,perdele de metal la hotar,și să vie porcăraia de la răsărit să ne ânvețe cum să trăim,că așa ați venit și voi,și vă faceți stăpâni la noi acasă! Voi Bălțenii vreți ca conducerea țării să vă ridice nivelul de viață ân 2-3 ani. Ân 30 de ani Basarabia a fost jefuită de alde voi,care astăzi nu sănteți mulțumiți de schimbările ce au loc,doreați ca președintele să vină ân fața voastră,ca voi să zgerați ca nenormalii și să huiduiți,că așa sănteți ânvățați!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.