/VIDEO/ Cele mai plătite locuri de muncă se găsesc la Bălți și Chișinău | TELEVIZIUNEA NORDULUI

/VIDEO/ Cele mai plătite locuri de muncă se găsesc la Bălți și Chișinău

/VIDEO/ Cele mai plătite locuri de muncă se găsesc la Bălți și Chișinău

Salarii de până la 35 de mii de lei. Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă a făcut publică lista celor mai bine plătite joburi vacante în țară. Slujbele cu cele mai mari salarii pot fi găsite în Chișinău și Bălți. În Capitală, pentru postul de Farmacist Diriginte, angajatorul oferă un salariu de până la 35 de mii de lei. Iar la Bălți unele dintre funcții ajung să fie plătite cu până la 10 mii de lei.

 

 

Majoritatea locurilor de muncă vacante sunt înregistrate în capitală. Aici salariile ajung la câteva zeci de mii de lei. De exemplu, un programator este remunerat cu până la 30 de mii de lei lunar. Același salariu poate ridica și un pilot de aeronave. Un salariu de până la 20 de mii de lei pot câștiga sudorii, lăcătușii și managerii în servicii de marketing și vânzări.

De salarii ceva mai mici ca la Chișinău au parte locuitorii municipiului Bălți. Unii angajatori propun pentru funcția de inginer salarii cuprinse între 5000 și 10 mii de lei. La mare căutare sunt și șoferi cărora li se oferă salarii de până la 10 mii de lei. O instituție curativă privată din Bălți oferă un salariu de 8000 de lei pentru o funcție de medic. De asemenea, angajatorii oferă salarii cuprinse între 3 mii și 10 mii de lei cusătoreselor, iar o firmă este gata să plătească un consultat cu un salariu de până la 9 mii de lei

În lista locurilor de muncă cel mai bine plătite în Moldova figurează și orașele Telenești, Strășeni, Dondușeni, Orhei și Florești.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *