/VIDEO/ De azi respiră mai ușor! Liceenii au susținut ultimul examen de BAC

De azi respiră mai ușor. Absolvenții au scăpat de ultimul examen de bacalaureat. Astăzi, elevii au scris proba pentru examenul la alegere. Tinerii au ieșit din centrele de BAC fericiți și relaxați. Aceștia au recunoscut că itemii au fost foarte simpli și s-au descurcat repede.

„Mă simt așa ca și cum am scăpat de o responsabilitate și acum pot să mă gândesc liber la alegerea universității. Pentru mine nu a fost complicat, pentru că cel mai mult m-am pregătit pentru chimie, și nu a fost deloc complicat”.

„Eu am ales bacul la geografie, el a fost ușor, m-am pregătit foarte bine pentru acest obiect și a fost ușor, din acest considerent cred că și am ales acest obiect. Mă simt liber și foarte bucuros că am scris toate patru probe”.

„Mi se pare că l-am scris destul de bine, m-am pregătit nu a fost atât de dificil, dar am avut și unele scăpări. Sper să am o notă bună. Mă simt bine, ușor, că am scăpat de toate patru”.

Acum tinerii spun că vor aștepta rezultatele, pentru ca să depună actele la universitate. Majoritatea dintre aceștia optează pentru o facultate în România.

„Sper că îmi voi lua atestatul și vreau să plec în România la Universitatea de Economii, specialitatea Finanțe și Bănci. Aștept mai repede rezultatele, am emoții și sper că totul va fi bine”.

„Am vrut să mă duc nu doar în România, am vrut să încer și în SUA, dar acolo gradul de acceptare a studenților este foarte mic, circa 7%”.

Până la rezultate, tinerii se pregătesc să organizeze o petrecere de zile mari.

„Luni chiar avem serbare, avem bal cu clasa și sper că ne vom odihni măcar un pic”.

„După bacalaureatul la geografie evident că o să facem o sărbătoare cu toți”.

„O să facem cu clasa balul de absolvire am invitat profesorii, am invitat părinții”.

Rezultatele vor fi afişate în centrele de BAC în data de 27 iunie. Elevii care nu vor fi de acord cu notele obținute vor putea contesta lucrările în termen de 48 de ore.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

One thought on “/VIDEO/ De azi respiră mai ușor! Liceenii au susținut ultimul examen de BAC

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *