/VIDEO/ De la 15 până la 20 de ani de pușcărie. Bănuitul pentru omorul din noape de 8 martie nu-și recunoaște vina

Riscă să stea următorii 20 de ani după gratii. Tânărul de 32 de ani care ar fi omorât în bătaie amicul de păhar pentru că acesta ar fi lezat demnitatea concubinei sale a ajuns pe banca acuzaților.

Amintim că, totul s-a întâmplat în noaptea de 7 către 8 martie. După ce au consumat împreună băuturi alcoolice între cei doi s-a iscat conflict, în urma căruia tânărul de 32 de ani a lovit gazda de mai multe ori cu un scaun în regiunea capului, după care l-a lăsat să zacă la podea. Concubina acestuia fost martoră a tragicului incident. După cele întâmplate, însă, aceasta ar fi dispărut din vizor.

Cadavrul bărbatului de 38 de ani a fost găsit în propria locuință de pe strada Cahulului din municipiul Bălți.

TATIANA NADULIȘNEAC, procuror Procuratura Bălți: „Pe cazul dar a fost inițiată o cauză penală pentru vătămarea intenționată gravă a integrității corporale care a provocat decesul victimei. Rezultatul urmăririi penale, colaborării probelor administrate în faza urmăririi penale a impus calificarea acțiunilor persoanei vinovate ca omor intenționat al unei persoane, săvârșit cu deosebită cruzime. Pe 1 iunie 2022, dosarul penal nominalizat a fost remis în instanța de judecată pentru examinarea în fond. Inculpatul se află în stare de arest preventiv.”

Până la această etapă, inculpatul nu și-a recunoscut vina.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *