/VIDEO/ Detalii în cazul omorului de la Sîngerei. Poliția a descoperit o linie clandestină de producere a cartușelor

Au mers pe urmele vânătorilor din Sîngerei, care au împușcat un tânăr, în luna mai și au desoperit o linie clandestină de producere a cartușelor pentru arme cu țeava lisă. Ofițerii de investigație ai Direcției investigații criminalitate organizată al INI, în comun cu ofițerii de urmărire penală ai DGUP, sub conducerea PCCOCS, au  desfășurat  mai multe acțiuni de investigație și urmărire penală au fost efectuate 4 percheziții la mai multe adres din Cahul.

Oamenii legii au inițiat mai multe acțiuni de urmărire penală în cazul omorului comis la data de 23 mai curent, în extravilanul unui sat din raionul Sîngerei, în urma unei vânători ilegale, iar în scurt timp au au demascat și o linie clandestina de producere a cartușelor pentru arme cu țeava lisă. 

Astfel, au fost găsite două termovizoare care au fost ascunse în adiacentul unei case.

Totodată,  au fost efectuate 4 percheziții la mai multe adrese în raionul Cahul, fiind depistate și ridicate zeci de cartușe de diferit calibru, un pistol de model CZ-P07, unul de calibru 22, deținute ilegal.

De asemenea, a fost stabilit că arma cu care a fost comisă crima a fost cumpărată ilegal de la un magazin din Cahul, de unde sunt realizate muniții și  arme.

Grupul de investigații și de urmărire penală continue  acțiunile de acumulare a probelor, precum și identificarea tuturor complicilor la cazul de omor, precum și relevarea și altor infracțiuni conexe la crima comisă.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *