/VIDEO/ Distracție pe cinste. De ziua lor, copiii din Sîngerei au avut parte de mai multe surprize

O zi doar pentru ei. Copiii din orașul Sîngerei s-au distrat pe măsură astăzi. Micuții au dansat și au cântat, au colorat și au desenat pe asfalt, s-au dat la tobogane și și-au pictat eroii preferați pe față. Nelipsită de la eveniment a fost înghețata pe care ei au primit-o gratuit, dar și popocornul și vata dulce.

„Eu nu le-am încercat pe toate, dar îmi place, nu am una preferată”.

„Cele mai deseori copiii își doresc cei mai mari fluturi, dar băieții mingile care ard, aici pe față. Copil fiind chiar îmi plact toate activitățile de astăzi”.

„Mie îmi pare vesel și foarte interesant. Îmi place să cânt și să pictez, ascult copiii cum cântă și dansează”.

Nu doar copiii, dar și părinții s-au simțit de minune astăzi. Potrivit acestora, în așa zile își mai amintesc și ei de copilărie.

„Interesante și foarte frumoase. Pe placul copiilor, dar și a maturilor. Ne simțim copii și noi”.

„După atâta timp de așteptare, mi se pare foarte frumos, mai ales pentru copii. Eu cred că fiecare în suflet încă mai este copil”.

„Este o zi interesantă pentru copii, ceva foarte interesant. Oleacă ne simțim și noi copii, este foarte bine”.

Primarul orașului a declarat că acest eveniment este organizat în cinstea păcii și, în special azi, de Ziua internațională a Copilului, își dorește ca fiecare micuț să nu cunoască niciodată ororile războiului.

ARCADIE COVALIOV, primar or. Sîngerei: „Felicitări, felicitări, felicitări tuturor copiilor de pe întregul glob pământesc. Sănătate, înger păzitor și pace. Toate activitățle de astăzi sunt dedicate copiilor pentru pace. Să ne crească copiii sănătoși, ei sunt rodul dragostei părinților. Le dorim copiilor noștri să crească mari, sănătoși și să trăiască pe acest pământ”.

În Republica Moldova, Ziua Copilului este marcată în data de 1 iunie. În majoritatea țărilor este sărbătorită la 20 noiembrie, ziua în care s-a adoptat Declarația Națiunilor Unite pentru Drepturile Copilului

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *